latinica | english инфо сервис | садржај | речник | контакти | помоћ 

Нова интернет презентација DinaCard система почела са радом

5. 12. 2017.

Народна банка Србије обавештава јавност да је поставила нову интернет презентацију DinaCard система – националног картичног система Републике Србије, који ће наредне године прославити 15 година постојања на домаћем тржишту.

Садржај на новом сајту подељен је у три основне целине намењене корисницима картица, трговцима и банкама (и другим правним лицима), с намером да сајт буде занимљив и користан свим учесницима у процесу плаћања картицама. Презентација ће редовно бити ажурирана новим информацијама о сервисима, услугама и производима у DinaCard систему, темпом којим они буду увођени.

Циљ је био да нови сајт буде интересантан и корисницима дина картица, и корисницима осталих картичних брендова у Србији, па су зато у секцији Често постављана питања обрађене најчешће недоумице које корисници имају у вези с коришћењем било које платне картице у земљи и у иностранству, јер је циљ била и едукација корисника платних картица.

Желимо да истакнемо да је комплетан сајт искључиво резултат рада запослених у Народној банци Србије. На фотографијама се налазе студенти који су у 2017. години обављали летњу праксу у Народној банци Србије и чију смо младост и ведрину желели да пренесемо на веб-презентацију DinaCard система.

Позивамо вас да погледате нову веб-презентацију DinaCard система, без обзира на то да ли користите дина картицу или неку другу картицу. Ако сте корисник дина картице, редовно посећујте сајт како бисте први сазнали за све новости у систему. Ако нисте, надамо се да ћете и ви ускоро постати корисник националне картице – довољно је само да од своје банке затражите да вам је изда. Дина картицу издају 23 банке, а њихов списак можете пронаћи овде.