ћирилица | english info servis | rečnik | sadržaj | kontakti | pomoć 

26.10.2017.

Obaveštenje o polaganju stručnog ispita za sticanje zvanja ovlašćenog posrednika i ovlašćenog zastupnika u osiguranju

Polaganje stručnog ispita za sticanje zvanja ovlašćenog posrednika i ovlašćenog zastupnika u osiguranju biće održan od 11. do 15. decembra 2017. godine, u prostorijama Narodne banke Srbije, Nemanjina 17, Beograd.

Rok za prijavljivanje kandidata je 24. novembar 2017. godine. Prijave s kompletnom dokumentacijom podnose se Narodnoj banci Srbije, Sektoru za nadzor nad obavljanjem delatnosti osiguranja – Grupa za sprovođenje stručnih ispita, Nemanjina 17, Beograd.

Spisak kandidata sa satnicom polaganja biće objavljen na internet stranici Narodne banke Srbije do 4. decembra 2017. godine.

Informacije o ponovnom polaganju stručnog/dodatnog ispita

Lica koja u prethodnom ispitnom roku nisu položila stručni/dodatni ispit za ovlašćenog posrednika, odnosno ovlašćenog zastupnika mogu se prijaviti za polaganje u decembarskom ispitnom roku.

Takođe, lica koja su zvanje ovlašćenog posrednika, odnosno ovlašćenog zastupnika stekla u inostranstvu, radi sticanja tog zvanja u Republici Srbiji, mogu polagati dodatni ispit na srpskom jeziku koji se odnosi na poznavanje domaćih propisa iz oblasti osiguranja. Prijave s kompletnom dokumentacijom podnose se Narodnoj banci Srbije, Sektoru za nadzor nad obavljanjem delatnosti osiguranja – Grupa za sprovođenje stručnih ispita, Nemanjina 17, Beograd.

U pogledu organizacije ponovnog/dodatnog ispita, kao i spiska kandidata, važe isti termini kao i za stručni ispit.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Sektoru za nadzor nad obavljanjem delatnosti osiguranja na telefon: 011/333-8211, 011/333-8528 i 011/333-8212.

Sektor za nadzor nad obavljanjem delatnosti osiguranja