ћирилица | english info servis | rečnik | sadržaj | kontakti | pomoć 

15.01.2019.

Obaveštenje o polaganju stručnog ispita za sticanje zvanja ovlašćenog zastupnika u osiguranju u vanrednom februarskom ispitnom roku 2019. godine

Polaganje stručnog ispita za sticanje zvanja ovlašćenog zastupnika u osiguranju u vanrednom februarskom ispitnom roku 2019. godine biće održano od 25. februara do 1. marta 2019. godine u prostorijama Narodne banke Srbije, u Nemanjinoj 17, u Beogradu.

Rok za prijavljivanje kandidata je 6. februar 2019. godine. Prijave s kompletnom dokumentacijom podnose se Narodnoj banci Srbije, Sektoru za nadzor nad obavljanjem delatnosti osiguranja, Odeljenju za pravna pitanja – Grupi za sprovođenje stručnih ispita za sticanje zvanja u delatnosti osiguranja i dobrovoljnih penzijskih fondova, Nemanjina 17, Beograd.

Informacije o ponovnom polaganju stručnog ispita: Lica koja nisu položila stručni ispit u prethodnom ispitnom roku za ovlašćenog zastupnika mogu se prijaviti za polaganje u vanrednom februarskom ispitnom roku.

Za organizaciju ponovnog ispita, kao i za spisak kandidata, važe isti termini kao i za stručni ispit.

Spisak kandidata sa satnicom polaganja biće objavljen na internet stranici Narodne banke Srbije 20. februara 2019. godine.

Literatura: Priručnik za obuku za polaganje stručnog ispita za sticanje zvanja ovlašćenog posrednika i ovlašćenog zastupnika u osiguranju

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Sektoru za nadzor nad obavljanjem delatnosti osiguranja, Odeljenju za pravna pitanja – Grupi za sprovođenje stručnih ispita za sticanje zvanja u delatnosti osiguranja i dobrovoljnih penzijskih fondova, na telefone: 011/333-8211, 333-8528 i 333-8212.

Sektor za nadzor nad obavljanjem delatnosti osiguranja