ћирилица | english info servis | rečnik | sadržaj | kontakti | pomoć 

Zavod za izradu novčanica i kovanog novca - Topčider

Zavod za izradu novčanica i kovanog novca - Topčider jespecijalizovana organizacija u sistemu Narodne banke Srbije. Njegova izgradnjapočela je septembra 1927. godine, a završena oktobra 1929.Projekat ZIN-a je izradio arhitekta Josif Najman po uzoru na tehnologijurada francuskog Zavoda, a u saradnji sa direktorom "Banque deFrance" gospodinom F. Schuhlerom.

U toku svog dugogodišnjeg razvoja ZIN je postao prepoznatljivo imei uspešna firma, koja je danas vodeća u oblasti grafike.

Svoj uspeh ostvaruje zahvaljujući pouzdanosti, visokomposlovnom moralu i doslednosti u politici prodaje kvalitetnihproizvoda.

Stalno usavršavanje i edukacija, profesionalan odnos i kreacija,odlikuju tim obrazovanih i stručnih mladih ljudi, koji su temeljuspeha i pouzdanosti ove firme.

Samostalnost i sloboda u kreiranju poslovnih odluka, kao iodgovornost na svim organizacionim nivoima, omogućavaju oslobađanjepozitivne energije i afirmaciju kreativnosti svakog pojedinca,stvarajući na taj način uspešan tim koji stalno ide napred.

Kontakt:
ZAVOD ZA IZRADU NOVČANICA I KOVANOG NOVCA
Adresa: Pionirska 2, 11030 Beograd
Telefon: 011 3531-200
DIREKCIJA PRODAJE
Telefon: 011/3544-199
Faks: 011/3544-125
Saznajte više...
Značajne godine u istoriji ZIN-a
Primena najsavremenije tehnologije
Art studio
Proizvodi ZIN-a