11.05.2021.

Plaćanje DinaCard karticom na šalterima Uprave za trezor

Obaveštavamo građane da druga rata poreza na imovinu fizičkih lica za 2021. godinu dospeva na naplatu 17. maja, a da je samo DinaCard karticom moguće bez provizije izmiriti ovu obavezu na šalterima Uprave za trezor Ministarstva finansija.

DinaCard karticom na šalterima Uprave moguće je, takođe bez provizije, platiti porez na dohodak građana, porez na promet motornih vozila, porez na dohodak građana na prihod od poljoprivrede i šumarstva i doprinose za obavezno socijalno osiguranje poljoprivrednika.

Isto tako, na šalterima Uprave za trezor DinaCard karticom mogu se, uz niske provizije, izmiriti i sve druge obaveze po osnovu javnih prihoda i obaveza prema korisnicima javnih sredstava, i onima koji imaju podračune u Upravi za trezor, i onima koji imaju račune u poslovnim bankama (mogu se platiti računi za struju, računi preduzeća JKP „Infostan tehnologije”, JKP „Informatika” Novi Sad, Telekom a.d. i sl.).

Izmirenje poreza na imovinu fizičkih lica možete izvršiti i jednostavnim skeniranjem NBS IPS QR koda na rešenjima na kojima je pripremljen ovaj kôd, a korišćenjem mobilne aplikacije banke u kojoj imate račun.

Sektor za platni sistem