NBS

Pomoć   Izmena lozinke
 

ZIN - informacije za partnere

Prijava za pristup aplikaciji

Obaveštavamo Vas da počevši od 25.12.2017. godine samo prilikom prvog pristupa aplikaciji bićete preusmereni na stranicu za izmenu lozinke kako bi je promenili.

Unesite korisničko ime i lozinku.


Zaboravili ste lozinku?

* Lozinka mora sadržati minimalno osam karaktera, od kojih barem jedno malo slovo, barem jedno veliko slovo i jedan broj.
* Zbog sigurnosti vaših podataka, preporuka je da se lozinka promeni barem jednom u 2 meseca ( preko opcije menija Izmena lozinke).Za pristup novoj verziji portala za poručivanje koriste se isto korisničko ime i lozinka koji su korišćeni pri poslednjem poručivanju kroz staru verziju portala.
Ukoliko ste zaboravili lozinku potrebno je da pošaljete svoju imejl adresu i korisničko ime, imejlom na adresu: online.narucivanje@nbs.rs .
Kad adresa bude uneta u sistem, bićete mejlom obavešteni da možete preko linka Zaboravili ste lozinku da podnesete zahtev da Vam sistem automatski kreira novu lozinku. Tada ćete dobiti novu imejl poruku u kojoj je link za potvrdu zahteva. Kada kliknete na taj link generiše Vam se automatski nova lozinka i šalje se novom imejl porukom na Vašu imejl adresu. Iskopirajte lozinku iz imejl poruke u polje za unos lozinke na početnoj stranici portala, popunite polje za unos korisničkog imena i aktivirajte taster Prijava. Čim ste se prijavili aplikaciji promenite ovu automatski generisanu lozinku u neku koju ćete lako pamtiti ( preko opcije menija Izmena lozinke ). Lozinka se u sistemu čuva u šifriranom obliku i niko sem Vas ne može da zna njenu vrednost.
Uputstvo za korišćenje aplikacije možete pogledati na linku Pomoć u gornjem desnom uglu stranice.