07/08/2023

Народна банка Србије отворила званичну страницу на друштвеној мрежи LinkedIn

Како би додатно унапредила досадашњи оквир комуникације са стручном и широм јавношћу, односно промовисала резултате рада, Народна банка Србије званично је покренула страницу на друштвеној мрежи LinkedIn.

Народна банка Србије ће на својој званичној страници на LinkedIn-у објављивати најважније информације о својим активностима које су предмет интересовања пре свега пословне заједнице, стручњака из различитих грана индустрије, медија, али и централних и пословних банака, Владе, међународне, стручне и опште јавности.

Страница Народне банке Србије на LinkedIn-у доступна је на https://www.linkedin.com/company/nbs и то је једина званична страница коју користи Народна банка Србије.

Отварањем странице на овој друштвеној мрежи Народна банка Србије наставља с применом стратегије комуникације која доприноси развоју поверења и кредибилног дијалога са свим заинтересованим странама, остварујући своје законом дефинисане циљеве. У складу с тим, наставићемо да коришћењем иновативних и креативних канала комуникације, као што су то друштвене мреже, унапређујемо интеракцију са свим циљним групама – одговорно, правовремено и транспарентно.

 

Кабинет гувернера