28/09/2020

Од данас доступан нови сајт Народне банке Србије

Народна банка Србије пустила је данас у рад нови сајт, који је дизајниран тако да се привреди и грађанима омогући бржи и једноставнији увид у рад централне банке. Употребом савремених технологија нова интернет презентација добила је модеран дизајн, уз бржи и поузданији рад за све кориснике на свим претраживачима.

Нови сајт је прегледнији, функционалнији и лак за сналажење. Ослањајући се на сопствена знања и најновију доступну технологију, сајт смо направили тако да представља логичку целину и да омогућава кориснику да брзо и лако дође до жељеног садржаја. Корисницима смо омогућили што једноставнију претрагу по кључним речима, уз унапређену интерактивну графику и приказ тражених података. 

Све опције доступне на сајту могу се користити на десктоп рачунарима, таблетима и мобилним телефонима, јер се приказ садржаја прилагођава величини екрана. Омогућено је дељење сваке појединачне стране на друштвене мреже уз претходни приказ. Сајт је доступан и на енглеском језику. 

Посебно нам је важна интеракција с крајњим корисницима путем формулара за коментаре и сугестије, што ће допринети унапређењу садржаја странице.

Народна банка Србије ће наставити да развија и унапређује презентовање својих активности и на главном сајту и на свим својим поддоменима и налозима на друштвеним мрежама.

Нови сајт је урађен у ћириличкој и латиничкој верзији и можете му приступити путем добро познатог линка: https://www.nbs.rs

 

Кабинет гувернера