28.09.2020.

Od danas dostupan novi sajt Narodne banke Srbije

Narodna banka Srbije pustila je danas u rad novi sajt, koji je dizajniran tako da se privredi i građanima omogući brži i jednostavniji uvid u rad centralne banke. Upotrebom savremenih tehnologija nova internet prezentacija dobila je moderan dizajn, uz brži i pouzdaniji rad za sve korisnike na svim pretraživačima.

Novi sajt je pregledniji, funkcionalniji i lak za snalaženje. Oslanjajući se na sopstvena znanja i najnoviju dostupnu tehnologiju, sajt smo napravili tako da predstavlja logičku celinu i da omogućava korisniku da brzo i lako dođe do željenog sadržaja. Korisnicima smo omogućili što jednostavniju pretragu po ključnim rečima, uz unapređenu interaktivnu grafiku i prikaz traženih podataka. 

Sve opcije dostupne na sajtu mogu se koristiti na desktop računarima, tabletima i mobilnim telefonima, jer se prikaz sadržaja prilagođava veličini ekrana. Omogućeno je deljenje svake pojedinačne strane na društvene mreže uz prethodni prikaz. Sajt je dostupan i na engleskom jeziku. 

Posebno nam je važna interakcija s krajnjim korisnicima putem formulara za komentare i sugestije, što će doprineti unapređenju sadržaja stranice.

Narodna banka Srbije će nastaviti da razvija i unapređuje prezentovanje svojih aktivnosti i na glavnom sajtu i na svim svojim poddomenima i nalozima na društvenim mrežama.

Novi sajt je urađen u ćiriličkoj i latiničkoj verziji i možete mu pristupiti putem dobro poznatog linka: https://www.nbs.rs

 

Kabinet guvernera