07/04/2021

Плаћање на рате Дина картицом Банке Поштанскa штедионица у објектима Maxi, Tempo, Shop&Go и MegaMaxi

Картицом DinaCard-PostCard Банке Поштанска штедионица од 6. априла 2021. сви корисници могу плаћати на рате, и то до шест месечних рата, у свим објектима Маxi, Tempo, Shop&Go и MegaMaxi. Ово је још једна од погодности коју је Банка Поштанска штедионица развила у сарадњи с Народном банком Србије као оператором DinaCard система.
 
Подсећамо на то да Дина картицу, која је и идентификациона картица уз текући рачун, има 1,6 милиона корисника Банке Поштанска штедионица и да услугу плаћања на рате могу користити сви корисници, и то без накнада и трошкова, као и без камате. Значајно је нагласити да се плаћање на рате реализује по узору на плаћање чековима, да није у питању кредитна картица, односно да је за корисника потпуно без трошкова – без обзира на број рата, корисник плаћа само износ за купљену робу.
 
Корисници Дина картице Банке Поштанска штедионица већ могу на рате плаћати у следећим трговинским ланцима: Idea, Roda, Mercator, Univerexport, DIS, Aman, IKEA, Emmezeta, Gomex, Tehnomanija, WinWin, Đak, Simpo, Gigatron, Prizma, Lindex, Tehnomedia, Comtrade, Lacoste, Lasta, Planeta, N Sport, Converse, Matis, Matijević, Numanović, Tref sport, Vitorog, Emmi, AMC, Zekstra, Aksa, Feedback, Barbosa, Office, SaniOptic, Martini Vesto.
 
Како би својим корисницима понудила што квалитетнију услугу, Банка Поштанска штедионица непрекидно ради на уговарању услуге плаћања на рате Дина картицом, коју имају сви њени корисници, а увек ажуран списак трговина у којима је плаћање на рате омогућено корисници могу пронаћи на сајту банке.

Такође, пратећи актуелности, као и тржишне захтеве, у сарадњи с Народном банком Србије и компанијом НИС, Банка Поштанска штедионица је свим својим корисницима, али и корисницима Дина картица других банaка, омогућила подизање новца на свим бензинским пумпама НИС и Газпром уз плаћање горива или било које робе.

Сектор за платни систем