07.04.2021.

Plaćanje na rate Dina karticom Banke Poštanska štedionica u objektima Maxi, Tempo, Shop&Go i MegaMaxi

Karticom DinaCard-PostCard Banke Poštanska štedionica od 6. aprila 2021. svi korisnici mogu plaćati na rate, i to do šest mesečnih rata, u svim objektima Maxi, Tempo, Shop&Go i MegaMaxi. Ovo je još jedna od pogodnosti koju je Banka Poštanska štedionica razvila u saradnji s Narodnom bankom Srbije kao operatorom DinaCard sistema.
 
Podsećamo na to da Dina karticu, koja je i identifikaciona kartica uz tekući račun, ima 1,6 miliona korisnika Banke Poštanska štedionica i da uslugu plaćanja na rate mogu koristiti svi korisnici, i to bez naknada i troškova, kao i bez kamate. Značajno je naglasiti da se plaćanje na rate realizuje po uzoru na plaćanje čekovima, da nije u pitanju kreditna kartica, odnosno da je za korisnika potpuno bez troškova – bez obzira na broj rata, korisnik plaća samo iznos za kupljenu robu.
 
Korisnici Dina kartice Banke Poštanska štedionica već mogu na rate plaćati u sledećim trgovinskim lancima: Idea, Roda, Mercator, Univerexport, DIS, Aman, IKEA, Emmezeta, Gomex, Tehnomanija, WinWin, Đak, Simpo, Gigatron, Prizma, Lindex, Tehnomedia, Comtrade, Lacoste, Lasta, Planeta, N Sport, Converse, Matis, Matijević, Numanović, Tref sport, Vitorog, Emmi, AMC, Zekstra, Aksa, Feedback, Barbosa, Office, SaniOptic, Martini Vesto.
 
Kako bi svojim korisnicima ponudila što kvalitetniju uslugu, Banka Poštanska štedionica neprekidno radi na ugovaranju usluge plaćanja na rate Dina karticom, koju imaju svi njeni korisnici, a uvek ažuran spisak trgovina u kojima je plaćanje na rate omogućeno korisnici mogu pronaći na sajtu banke.

Takođe, prateći aktuelnosti, kao i tržišne zahteve, u saradnji s Narodnom bankom Srbije i kompanijom NIS, Banka Poštanska štedionica je svim svojim korisnicima, ali i korisnicima Dina kartica drugih banaka, omogućila podizanje novca na svim benzinskim pumpama NIS i Gazprom uz plaćanje goriva ili bilo koje robe.

Sektor za platni sistem