15.04.2024.

Odloženo plaćanje ili plaćanje na rate bez kamate DinaCard karticama Banke Poštanska štedionica, NLB Komercijalne banke ili Banke Inteze

Ukoliko imate DinaCard karticu Banke Poštanska štedionica, NLB Komercijalne banke ili Banke Inteze, iskoristite pogodnost koja vam se nudi tokom cele godine, pa tako i kupovinu povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika obavite DinaCard karticama na odloženo ili na rate bez kamate.

Takođe, ako planirate putovanje tokom predstojećih praznika, DinaCard-PostCard karticom Banke Poštanska štedionica možete kupiti gorivo ili platiti robu i usluge na benzinskim stanicama NIS Petrola i Gazproma, na odloženo ili na dve jednake rate, za račun u minimalnom iznosu od 5.000 dinara.

Svi koji koriste uslugu SMS obaveštenja Banke Poštanska štedionica dobijaće dan ranije besplatnu poruku o dospeću rate obavljene kupovine DinaCard-PostCard karticom na rate.

Ističemo da korisnici DinaCard kartica svih navedenih banaka u svojim novčanicima imaju instrument koji zamenjuje čekove, koji je znatno brži i jednostavniji za upotrebu – nema zadržavanja na kasi, ni vremenski zahtevnog ispisivanja čekova, iznos rate nije ograničen (zavisi samo od raspoloživih sredstava), a broj rata korisnik sam određuje pri kupovini. Prateći savremene trendove, trgovci koji omogućavaju plaćanje na rate prepoznali su višestruke prednosti ovog servisa, koji je danas omogućen na preko 17.000 prodajnih mesta u Republici Srbiji.

Za detaljnije informacije o ovoj pogodnosti i spisak trgovaca koji omogućavaju kupovinu na rate debitnim DinaCard karticama – posetite sajt Banke Poštanska štedionica, NLV Komercijalne banke i Banke Inteze.

Sektor za platni sistem